Ház építés, generálkivitelezés

Bízza a kivitelezés összes folyamatát ránk a Generál-Gépész Kft leveszi az ön válláról az összes terhet.

Szerkezetkész kivitelezés: 195.000Ft-tol
Kulcsrakész kivitelezés 2019- es ár anyaggal: 295.000 340.000 Ft/m2     Az ár tartalmazza az alapozást, és a teljes, kulcsrakész kivitelezést.

  Ház építés, generálkivitelezés


Meg szeretné valósítani új otthonát, de nem, akar bajlódni a szakirányú építési vállalkozásokkal? Bízza a kivitelezés összes folyamatát ránk a Generál-Gépész Kft leveszi az ön válláról az összes terhet, hogy ön hátradőlve stressz mentesen építtesse fel otthonát, családi házát.

Kulcsrakész családi házak és passzív házak építését fix árakkal, rövid határidővel vállaljuk.


Van egy hírünk még nem késte le

Az új építésű családi házak 2019-es kulcsrakész átadását, az 5%-os ÁFA kulcs mellett. Generál-Gépész Kft továbbra is vállalja.

5%-ról 27%-ra emelkedik az építés ÁFA-ja: A 2016 óta érvényes kedvezményes lakás áfa az új építésű ingatlanokkal összefüggő általános forgalmi adó mértékét csökkentette 27%-ról 5%-ra. Az elmúlt hetekben azonban számos hír látott napvilágot, amelyek egyértelművé tették a kormány szándékát: ezt a kedvezményt csak 2019. december 31-ig lehet igénybe venni. Ez egyben azt is jelenti, hogy 2020. január 01-ét követően újra 27%-ra nő a lakás áfa.

Szigorodnak az energetikai szabályok: Sajnos az ingatlanok áremelkedését a jövőben nem csak a piac profit éhsége válthatja ki, hanem a jövőben egyre inkább szigorodó energetikai szabályozások is. Ez azt jelenti, hogy 2021 után a lakóingatlan használatbavételi engedélyét csakis abban az esetben állítja ki a hatóság, ha közel nulla energiaigényű ház kerül felépítésre, valamint az energiaellátás szükségletét legalább 25%-ban megújuló forrásból fedezi a családi ház (napelem, hőszivattyú stb.).

Munkaerőhiány: Az építőiparban számtalanszor felmerülő probléma, hogy munkaerőhiány lép fel, vagy egyáltalán nem találunk megfelelő szakembereket az adott munka elvégzésére. A megmaradt munkaerő viszont magasabb bért kér az adott munkáért, ami további drágulást eredményezhet. A legkorábbra visszavezethető ok valójában az iskolapadban kezdődik, hiszen köztudott, hogy a magyar oktatási rendszerben a szakképzés terén igen fokozott figyelmet fordítanak az elméleti és kevésbé hasznos tárgyakra, mindezt annak rovására, hogy a gyakorlati tárgyakra már sem idő, sem energia nem marad.

Előfinanszírozás: Ez röviden annyit tesz, hogy cégünk nem kér előre pénzt az építkezés megkezdéséhez. Nálunk elég a szerződést aláírni, fizetni pedig csak akkor kell ha megkezdtük az építkezést és elkészültünk az adott ütemmel. A Generál-Gépész kft. saját tőkéjéből finanszírozza az építkezések ütemeit, ezért alapvető fontosságú számunkra, hogy Megrendelőnk (és esetlegesen megbízott műszaki ellenőre) elégedett legyen. Éppen ezért nagyon odafigyelünk a minőségi, határidőre történő munkavégzésre.

Ár-garancia: Nálunk nincsenek apró betűs részek és tartjuk magunkat a szerződött árhoz, vagyis rejtett költségek nélkül pontosan annyit fizet, amennyit a szerződésben leírtunk.

Idő-, és minőséggarancia: Generál-Gépész Kft. mindig is törekedett arra, hogy a szerződésben meghatározott idő-garanciának eleget tegyen.


Kulcsrakész kivitelezés: 240.000Ft-tol     Az ár tartalmazza az alapozást,
és a teljes, kulcsrakész kivitelezést
Szerkezetkész kivitelezés: 170.000Ft-tol

Az áraink bruttó 100 nm-től érvényesek, kisebb alapterületű házaknál fajlagosan drágább a kivitelezési ár.(egyedi árajánlatadás szükséges) Végleges alaprajz, metszetek, műszaki leírás, kiviteli tervek birtokában tudunk pontos ajánlatot adni!

Amennyiben az épület szerkezete, külső megjelenése különlegesebb és bonyolultabb részletes árajánlatot adunk.


A lenti műszaki tartalom tájékoztató jellegű


Terület előkészítése földmunka:


Épület kitűzése sávalapok helyének földkitermelése gépi és kézi erővel 90 cm mélységben. Ennél mélyebben található teherhordó réteg esetén fenntartjuk a jogot az árajánlat módosítására.

Vasalás:

3 x 12-es két-két oldali fővas, 25 centiméterenként 8-as kengyelvas.

Alapozás:

Vasbeton úsztatott sávalap 40 x 90 centiméteres, C12-es mixerbetonból. Egyéb esetben egyedi statikai tervek alapján egyedi árajánlat készül.

Lábazat, szigeteléssel:

30-as zsalukő 2 sor, 5 cm vastag zárt lábazati szigeteléssel.


Vasalt aljzat:

Mixerbeton C 16-16/kk 8-10 cm vastagságban, 6 x 15 x 15-as hegesztett acélhálóval.

Aljzatszigetelés:

GV4 bitumenes szigetelőlemez.

Teherhordó falazat:

Porotherm 30 K tégla

Kémények:

A gázkazán gyártója által megszabott, szerelt kémény kerül kiépítésre. Kandalló kémény opcióban megrendelhető. aminek többlet költsége a megrendelőt terheli.

Válaszfal:

10 cm vastag Porotherm téglából vagy 10 cm vastag gipszkarton válaszfal Isover Akusto hangszigetelő betéttel.

Vasbeton koszorú készítése:

Mixer betonból, 25×25-ös koszorú készítése zsaluzással, statikai terv szerinti vasalással, 5 cm vastag hőszigeteléssel, falsíkra hozva.


TETŐSZERKEZET


Tetőszerkezet+Födém (fél vagy nyeregtető):

A koszorú és a fa tetőszerkezet közé gv 4-es bitumenes szigetelőlemezt helyezünk el. Gomba és lángmentesítetten, impregnálva fa födémszerkezetre függesztett gipszkarton borítással. Alapárunk nyeregtetőre, vagy féltetőre vonatkozik.

Tetőhéjazat:

A következő betoncserép rendszer közül választhat Azzuro,Terran,Bramac alap tetőcserép. Egyedi igény alapján más típusú cserép is választható. aminek többlet költsége a megrendelőt terheli.

Födémszigetelés:

20-cm cellulóz szigetelés

Bádogozás, csatornarendszer:

Horganyzott acéllemez csatorna rendszer.

Ereszdeszkázat készítése:

Minőségi előreszárított lambéria anyagból. Igény szerinti színű lazúrozással 2 rétegben amit az alapár nem tartalmaz aminek többlet költsége a megrendelőt terheli.


HŐSZIGETELÉS SZÍNEZÉS

Belső falfelületek:

Száraz vakolás gipszkartonnal. Tartófalakon belül gépi mészhomok vakolás, gletteléssel becsiszolva, két rétegű festés választható színben. Alapárban: a fehér vagy törtkrém színek, 1-es színcsoport.

Homlokzati hőszigetelés:

15 cm vastag homlokzati hőszigetelés hálózva és glettelve. Amennyiben jogszabályi előírások miatt a szigetelésrendszerrel szembeni elvárásokat szigorítják, az annak való megfelelőség többletköltsége a Megrendelőt terheli.

Külső színezés:

Kapart nemes vakolat 1,5 mm vastagságban, látszó fa részeken igény szerinti színű lazúrozással 1-es Szin csoportba tartozó színekből választható. Tetőszerkezet fa részeken igény szerinti és színű lazúrozással, amit az alapár nem tartalmaz, aminek többlet költsége a megrendelőt terheli.

Külső lábazat felületképzése:

Műgyanta alapú gyöngykavics lábazat. 1-es színcsoport.


NYÍLÁSZÁRÓK

Külső nyílászárók:

Műanyag  - 6 légkamrás, fehér színben, 2 gumitömítés, Ug=0,7 W/m2K, 3 rétegű üveg.  Redőny és szúnyogháló felszerelését az alapár nem tartalmazza. Igény esetén felár ellenében kerül a tok szélesítés és rejtett redőnytok kialakításra és beépítésre.

Beltéri ajtók:

Utólag beépíthető laminált dekorfóliás teli ajtó kilinccsel max 65.000 Ft értékben.

Bejárati ajtó:

Műanyag 5 pontos biztonsági zárrendszerű ajtó sik stadúrbetétlemezzel bruttó 150.000 Ft értékben.

Ablakkönyöklők (belső):

Műanyag könyöklő fehér színben, felár ellenében más szín és anyag is választható.

Ablakkönyöklők (külső):

Műanyag párkány fehér színben. Felár megfizetése esetén agglomerát mészkő könyöklő.

Garázsajtó 250×212,5 cm szél.(garázs esetén):

Rewlex vagy Alutech – motor nélküli – billenőkapu.


GÉPÉSZET-FŰTÉSRENDSZER-SZANITEREK

Gépészet:

Földgázzal történő fűtés esetén a fűtést és egyben használati meleg víz ellátást 24 kW teljesítményű kondenzációs gázkazán  biztosítja, osztó-gyűjtő szekrény elhelyezésével padlófűtés kerül kivitelezésre. A kivitelező az alapárban 1 db termosztátot biztosít, igény esetén helységenkénti szabályozás kérhető, melynek költsége bruttó 63.000,- Ft/ szabályozási kör, ennek költségét a kivitelező pótmunkaként számolja el és a kivitelezés előtt bekéri a megrendelőtől. A gázterv elkészítését és a gázkazán beüzemelését az alapár nem tartalmazza, a beüzemelést a gyártó cég kijelölt szakemberei végezhetik, mivel ettől eltérő esetben a termék elveszti a gyártói garanciát, ezek költsége kb. 95.000,- Ft, melynek költsége a megrendelőt terheli. Gáztűzhely esetén külön levegőztető berendezés beépítése szükséges, melyet falba épített zsilippel, vagy páraelszívó módosítással lehet megoldani, ennek kialakítását az alapár nem tartalmazza.

Vízhálózat és padlófűtés 5 rétegű csővezetékkel és rézcsővel szerelve. Szennyvízcsatorna kiépítésre kerül (házon belül + 5 méteres távolságban a hálózati rákötést az ár tartalmazza). A házon kívül az 5 métert meghaladó rákötés külön díj ellenében történik. Ami vonatkozik a víz és a csatornahálózati rákötésre is. Egyedi vízórahely kialakítását az ár nem tartalmazza. Az árajánlat csak a sarokszelepekkel ellátott vizvételezési pontokat foglalja magába, a szerelvényezést és a bútorelemeket nem. 10 cm-es lépésálló hőszigetelés, padlófűtés szerelvény és esztrich aljzatbeton kerül beépítésre.

Az alapár a következő gépészeti alap műszaki tartalmat foglalja magában:

Konyha:
• 1 db mosogató csaptelep hideg-, meleg víz kiállás + szennyvízelvezetés, 
• 1 db mosogatógép csatlakozás hideg víz kiállással + szennyvízelvezetés

Fürdőszoba:
• 1 db kád vagy zuhanyzó (az alapár csak az egyiket tartalmazza!), hideg-, meleg víz kiállás + szennyvízelvezetés, 
• 1 db mosdó hideg-, meleg víz kiállással + szennyvízelvezetés

Különálló WC helyiség:
• 1 db alsó kifolyású WC falon kívüli tartállyal + szennyvízelvezetés, 
• 1 db kézmosó hideg-meleg víz kiállással + szennyvízelvezetés

Háztartási helyiség:
• 1 db mosógép csatlakozás hidegvíz kiállással + szennyvízelvezetés,
• 1 db kazáncsatlakozás hidegvíz kiállással + szennyvízelvezetés (gázcirkó fűtés esetén).

Alapszerelés összesen: hidegvíz kiállás 8 db, melegvíz kiállás 6 db, szennyvíz kiállás 8 db. Ettől eltérő igényt a felek a tervezési, ill. árazási fázisban rögzítenek a gépészeti tájékoztatóban, ezen plusz költségeket a feltüntetett alapár nem tartalmazza. Kivitelezés közben felmerült gépészeti többletmunkákat a kivitelező pótmunkaként számolja el, és a kivitelezés előtt bekéri a megrendelőtől.

Szaniterek 110 m2 hasznos alapterületig bruttó 300.000,- Ft összegig, 110 m2 felett bruttó 350.000,- Ft összegig választhatók, az ezen értékhatár felett beépített szaniterek értékét a kivitelező pótmunkaként számolja el, és a kivitelezés előtt bekéri a megrendelőtől.

Második fürdőszoba kialakításának költsége bruttó 624.000,- Ft, amelyhez bruttó 126.000,- Ft értékben választható szaniter, amit az alapár nem tartalmaz. Kád mellé kialakított épített zuhanyzó 210 cm magas pengefallal, 75 cm hosszú szigetelt folyókával, zuhanyzó csapteleppel, üvegfal nélkül bruttó 183.600,- Ft, ugyanez pengefal nélkül bruttó 147.600,- Ft, amelyet az alapár nem tartalmaz. Gépész szakembereink az egyedileg vásárolt zuhanykabinokat, tusoló ajtókat nem szerelhetik be. Azok összeszerelését, és beüzemelését a gyártó cég kijelölt szakemberei végezhetik, mivel ettől eltérő esetben a termék elveszti a gyártói garanciát.

Viessmann vagy Bosch 24kw teljesítményű kombi kondenzációs gázkazán digitális szobatermosztáttal. Vízhálózat és padlófűtés 5 rétegű csővezetékkel és rézcsővel szerelve. Szennyvízcsatorna kiépítésre kerül (házon belül + 5 méteres távolságban a hálózati rákötést az ár tartalmazza).

Füstgáz elvezetés:

Tervdokumentáció szerinti kondenzációs füstgázszett.

Villamos szerelvények:

Legrand Asfora kapcsolócsalád fehér vagy bézs színben. Az ajánlat 29 db dugaljat és 20 db kapcsolót tartalmaz. További kiállások felára bruttó 15.000 Ft / db áron kerül elszámolásra.

Villamos alapszerelés:

Villamos és gépészeti alapszerelések védőcsőben. Csövek elhelyezése szabványban előírt módon. Helyiségenként egy mennyezeti kiállás az alapárban benne foglaltatik. A lámpák, valamint a világítótestek árát és a felszerelését az ár nem tartalmazza.   Az alapár az épületben 1 db süllyesztett elosztószekrényt, szerelvényeket (kapcsolók, dugaljak) bruttó 1500 Ft/db áron, valamint kábeleket tartalmaz, lámpatestek árát és azok beszerelését nem tartalmazza. A szerelvények alap műszaki tartalom szerinti darabszáma: 29 konnektor, 20 kapcsoló, 14 világítótest leállás, 2 fix leállás (pl.: elektromos főzőlap, páraelszívó, klíma), 2 internet+TV leállás. Az ettől eltérő plusz igényt (plusz kiállás, drágább szerelvény) a kivitelező pótmunkaként számolja el, és a kivitelezés előtt bekéri a megrendelőtől.

Világítótestek a ház külső falain:

3 db kiállást az ár tartalmaz. További kiállások felára bruttó 15.000 Ft / db áron kerül elszámolásra.

Szaniterek + Kád + Zuhanykabin + WC tartály + Csaptelepek:

bruttó: 300.000 Ft összegig.

Közüzemi Hálózati rákötések:

A kerítéstől számitott 5 méteren belül történő rákötéseket az árajánlat magába foglalja.

BURKOLATOK

Hidegburkolat:

A fürdőszobában és a WC-ben 2,10 m magasságig, a konyhában a konyhabútor alsó- és felső része között 0,6-0,8m magasságig.

Tetszőlegesen választható burkolat A hidegburkolatos helyiségek padlója, kerámia burkolat

4500 Ft/m2-es bruttó árban. A fürdőszoba mennyezetig, a WC 120 cm magasságig csempézve. Az ár hagyományos hálós lerakást tartalmaz. Amennyiben mintákat, díszítő elemeket kell beépíteni, annak költségét külön kellegyeztetni. (A hidegburkolat színét és típusát a vevőhatározhatja meg.)

Bruttó: 4.500 Ft / m² értékig a vevő szabadon választhat.

Melegburkolat:

Bruttó: 3.500 Ft / m²

Minden eltérő anyagot a kivitelező ennek plusz költségét pótmunkaként számolja el, és a kivitelezés előtt bekéri a megrendelőtől.

Az épületbe beépített anyagok, szerelvények, berendezési tárgyak, a kivitelezés minősége az országos szabványokban felsorolt átlagos minőségi és osztályba sorolási követelményeknek megfelel. A kivitelező fenntartja a jogot magának, hogy – beszerzési nehézségek esetén – a leírt anyagokat más, legalább azonos minőségű, vagy értékesebb anyagokkal váltsa fel. Amennyiben a megrendelő a Kivitelező által ajánlott anyagok (burkolólap, belső ajtó, elektromos szerelvények, csaptelepek, vizes berendezési tárgyak) helyett mást kíván beépíttetni, úgy azt a Kivitelező az érték különbözet pótmunkaként történő elszámolás mellett elvállalja, amennyiben a megrendelő a kérdéses anyagok tekintetében a beépítéshez szükséges megfelelőségi/minőségi igazolást biztosítja.


Megrendelő szerződésen felüli feladatai,amennyiben a kivitelezés Megrendelő saját telkén történik:

Talajmechanikai szakvélemény beszerzése, szükség szerint a régészeti szakvélemény beszerzése, speciális szakhatósági engedélyek beszerzése (légügy, vízügy), a közművekkel (gáz, víz, villany és csatorna) összefüggő engedélyek beszerzése, mérőszekrények és mérőórák biztosítása. A tűzcsap vagy tüzivíztározó biztosítása, hatósági igény esetén az azok által kért mérési jegyzőkönyv valamint a kapcsolódó dokumentumok biztosítása. Megrendelő feladata és költsége az épület önálló helyrajziszámon történő feltüntetése, továbbá a 6 alkalmas tervezői helyszíni szemle díjának rendezése. Cégünk igény és külön megbeszélés alapján a hivatali ügyintézésekben közreműködik. Valamint a terület építésre ,kivitelezésre alkalmas állapotban történő átadása valamin mobil WC biztosítása. Amennyiben a megrendelő nem tud mobil WC-t biztosítani úgy azt cégük is biztosit havi 55.000Ft+ áfa áron, ami minden hónapban elszámolásra kerül.

EGYÉB

Tetősík alatti fedett terasz:

Egyedi megállapodás alapján.

Tereprendezés: Az árajánlat nem foglalja magába.

Kerítés:

Egyedi megállapodás alapján.

Hulladék elszállítása:

Az árajánlat nem foglalja magába, de amennyiben a Megrendelő a hulladék elszállítást kéri cégünktől biztosítjuk.

Vízlágyító rendszer:

Az árajánlat nem foglalja magába.

Redőny és redőnytok kialakítás:

Az árajánlat nem foglalja magába.

Klíma és becsövezése:

Az árajánlat nem foglalja magába.

Napkollektor:

Az árajánlat nem foglalja magába.

Riasztó:

Az árajánlat az elővédő csövezést magába foglalja.

Televizó:

Az árajánlat az elővédő csövezést magába foglalja.

Konyhabútor:

Az árajánlat csak a sarokszelepekkel ellátott vizvételezési pontokat foglalja magába, a bútorelemeket nem.

Kapcsolat

Írjon nekünk

Komárom
Szabadság u 16
Telefonszám: +36 20 3939 982

Elfogadom a személyes adatok feldolgozását.