Szolgáltatásaink

Cégünk nem csupán építkezéssel foglalkozik, hanem meglévő épületek Homlokzati hőszigetelésével, Víz-, gáz-, fűtésszerelésével, Térkövezéssel, Lakásfelújítással, Átalakítással, Gipszkartonozással, Hidegburkolóssal, Melegburkolással, Ács és Tetőfedési munkákkal.

Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigeteléssel jelentős összegeket spórolhat a fűtési költségeken. Nő az ingatlan értéke. Új, esztétikusabb megjelenést kap az épület. A tartószerkezet hőingadozása kisebb, így az épület időtállóbb lesz. Az energiaszükséglet csökkenése miatt csökken a környezetre gyakorolt káros hatás

 

Térkövezés

Sokan mondják, hogy az igazán király otthon bársonypalástja a térkövezés. E nélkül a házunk nem pompázhat valódi dicsfényében. Térkőburkolataink tökéletes megvalósításai lehetnek kocsibeállónak, járdának, lépcsőnek, parkolókövezésnek, kerti utaknak

Gipszkartonozás

A gipszkarton használata nagy népszerűségnek örvend hazánkban. Leginkább épületek gyors átalakítása során veszik igénybe, hiszen a gipszkarton alkalmazása gyakorlatilag bármilyen helyzetre képes megoldást kínálni. Legyen szó válaszfal, takarás, álmennyezet, tetőéri burkolat vagy bármilyen egyéb átalakítás beépítéséről, a gipszkarton jó választás.

Népszerűségét annak köszönheti, hogy jelenleg ez az egyik legegyszerűbb burkolási forma. A gipszkartonozás gyorsan kivitelezhető, valamint részleges és teljes felület befedésére is alkalmazható. A gipszkartonozással kialakított sima felület ráadásul glettelést követően egyszerűen és gyorsan festhető.

Hidegburkolás

Korábban a csempéket malterrel rögzítették, napjainkban már különféle ragasztók segítségével dolgozunk. A hidegburkolás során külön figyelmet fordítunk arra, hogy a burkolandó felület a lakás melyik helyiségében lesz lerakva. Kerül-e alá padlófűtés, hány oldalról keríti fal a felületet és milyen mintázatú lesz a lerakott burkolat. A hidegburkoló munkák legtöbbször vízszigetelést is igényelnek, hiszen általában fürdőszobában vagy konyhában kerül sor elhelyezésükre.

Átalakítás

A felújítási munkálatokhoz hasonlóan átalakításra is nehezen adjuk a fejünket. A legtöbben arra hivatkozva halogatják a munka megkezdését, hogy lakásuk még jó állapotban van. Pedig átalakításra általában nem akkor van szükség, ha a ház már nincs kifogástalan állapotban, hiszen alapvetően nem felújítási munkálatokról beszélünk. Ha például egyetlen gyerekszoba van a lakásban, de a család hamarosan még egy fővel bővül, az új lakás vásárlása nem az egyetlen - és különösen nem a legköltséghatékonyabb - megoldás. Ilyen esetekben a lakástulajdonosok rendre az átalakítás mellett teszik le a voksukat. Ugyanis lényegesen egyszerűbb és gazdaságosabb például kettéválasztani a régi gyerekszobát vagy nappalit, hogy két új gyerekszobára tehessen szert.

Lakásfelújítás

Sokan felesleges nyűgként tekintenek a lakásfelújításra. Pedig az alapos munka a későbbiekben többszörösen kifizetődik. Felújítással a lakás értéke akár milliókkal is növelhető. Nem beszélve az olyan hosszútávú megtérülésekről, mint a korszerűsítésnek köszönhető fenntartási költségek csökkenése. Ehhez még hozzáadódik az a vágy, mely tagadhatatlanul mindannyiunkban ott lakozik, a vágyakozás a változásra. Bizonyára tudja, milyen érzés éveken keresztül ugyanabban a konyhában főzni. Ugyanabban a fürdőszobában készülődni, és még sorolhatnánk. Felújítani lakásunkat vagy irodánkat olyan, mint ruhatárat cserélni. Hosszútávon megtérülő, rövidtávon jóleső befektetés. A lakásfelújítás roppant precíz előtervezést igényel. Mielőtt belekezdenénk a munkálatokba, fel kell mérnünk az épület aktuális állapotát, majd meg kell terveznünk a javítási folyamatokat és azok előrelátható költségeit. Kizárólag ezt követően kezdhetünk neki a lakásfelújítási munkálatoknak.

Víz-, gáz-, fűtésszerelés

Sajnos az otthonteremtés nem ér véget az építkezési munkálatok befejeztével. Ahhoz, hogy az elkészült lakásból, családi házból valódi otthont teremtsünk, komfortos és megbízható víz- és fűtésrendszerek szükségesek. Arról már nem is beszélve, hogy az évek múlásával a fent említett rendszerek meghibásodhatnak, ilyenkor pedig egy kifogástalan hozzáértéssel bíró szakember segítségére van szükség.

Melegburkolás

Az első kérdés a témában általában az, hogy mi a különbség a hidegburkolás és a melegburkolás között? Röviden annyi, hogy a járólapokat, csempéket és köveket hidegburkolóknak hívjuk, a szőnyeget, PVC-t, parkettát pedig meleg burkolóknak. A melegburkolást azért kedvelik, mert van egy előnye a hidegburkolással szemben. Hang- és hőszigetelése ugyanis jelentősen nagyobb, mint a hidegburkolóké. Korábban jellemzően irodaépületekben igényelték a melegburkolást, mára azonban a legtöbb lakás és családi ház padlózatát borítja parketta vagy PVC. Tisztításuk egyszerű, élettartamuk pedig hosszú.

Ács és Tetőfedés

A tető a házunk egyik éke így erre igen nagy hangsúlyt kel fektetnünk. Az ács munkától kezdve a régit tető felújításáig.  

Térképadatok
Térképadatok ©2020
TérképadatokTérképadatok ©2020
Térképadatok ©2020
Térkép
Műhold

Kapcsolat

Írjon nekünk

Komárom
Szabadság u 16
Telefonszám: +36 20 3939 982

Elfogadom a személyes adatok feldolgozását.