Generál-Gépész Kft | Házélpités, Generálkivitelezés, Felújítás, Átalakítás, Víz-, gáz-, fűtésszerelés. Generál-Gépész Kft | Házélpités, Generálkivitelezés, Felújítás, Átalakítás, Víz-, gáz-, fűtésszerelés.

Víz-, gáz-, fűtésszerelés

Sajnos az otthonteremtés nem ér véget az építkezési munkálatok befejeztével. Ahhoz, hogy az elkészült lakásból, családi házból valódi otthont teremtsünk, komfortos és megbízható víz- és fűtésrendszerek szükségesek. Arról már nem is beszélve, hogy az évek múlásával a fent említett rendszerek meghibásodhatnak, ilyenkor pedig egy kifogástalan hozzáértéssel bíró szakember segítségére van szükség.

Melegburkolás

Az első kérdés a témában általában az, hogy mi a különbség a hidegburkolás és a melegburkolás között? Röviden annyi, hogy a járólapokat, csempéket és köveket hidegburkolóknak hívjuk, a szőnyeget, PVC-t, parkettát pedig meleg burkolóknak. A melegburkolást azért kedvelik, mert van egy előnye a hidegburkolással szemben. Hang- és hőszigetelése ugyanis jelentősen nagyobb, mint a hidegburkolóké. Korábban jellemzően irodaépületekben igényelték a melegburkolást, mára azonban a legtöbb lakás és családi ház padlózatát borítja parketta vagy PVC. Tisztításuk egyszerű, élettartamuk pedig hosszú.

Ács és Tetőfedés

A tető a házunk egyik éke így erre igen nagy hangsúlyt kel fektetnünk. Az ács munkától kezdve a régit tető felújításáig.  

Térképadatok
Térképadatok ©2019 Google
TérképadatokTérképadatok ©2019 Google
Térképadatok ©2019 Google
Térkép
Műhold

Kapcsolat

Írjon nekünk

Komárom
Szabadság u 16
Telefonszám: +36 20 3939 982

Elfogadom a személyes adatok feldolgozását.